Digitale innovaties

De Trace digitale innovaties worden in eigen huis bedacht en ontwikkeld om communicatie en marktbewerking te ondersteunen. De Trace programmeurs maken deze applicaties in samenwerking met studenten van diverse universiteiten voor diverse besturingssystemen IOS, Android en webbased (responsive).

App voor dialoog en onderzoek

Een unieke applicatie (webbased, IOS en Android) in je eigen huisstijl met vele functies. Je kunt ‘m gebruiken als nieuwsbrief met het voordeel dat je berichten van tevoren kan klaarzetten op publicatiedatum. Na autorisatie en plaatsing van het bericht gaat er een automatische notificatie uit naar je doelgroep via mail of mobiel. Zo kun je dus frequent je doelgroep op de hoogte houden. Het is mogelijk om informatie te differentiëren voor diverse doelgroepen. Maar met de app kan meer.

Goedkope manier om onderzoek te doen

Deze app wordt veel toegepast om enquêtes  of onderzoeken te houden met behulp van polls of een waardeanalysemeter, waarbij je prioriteiten kan geven aan onderwerpen via een handig schuifsysteem. De resultaten zijn realtime beschikbaar via grafieken en taartdiagrammen.

Resultaten worden gelinkt aan een populatie of aan een individu. Zo is het mogelijk om je database met gegevens van klanten te verrijken of meer te weten te komen over het profiel van een persoon, via assessments bijvoorbeeld. Denk aan toepassingen voor mobiliteit of het bewerken van een database met potentiële medewerkers.

Interessemeting om te voorspellen wat je klanten willen

Het gedrag van bezoekers op de app wordt fijnmazig gemeten via een bijzonder interesse-meetsysteem ontwikkeld in samenwerking met studenten van de Rijksuniversiteit Utrecht. We gebruiken algoritmen uit de game industrie om het klikgedrag van bezoekers op de app te meten. Aan het klikgedrag worden interesses gekoppeld. Hierdoor kun je veel te weten komen over de interesses van mensen en hier je boodschap op afstemmen (liquid web) of cross-selling van producten en diensten doen. Maar deze interessemeting geeft ook managementinformatie voor productontwikkeling en marketing.

Aanbiedingen

Bovendien kun je aanbiedingen doen op deze app (loyalty programma), bijvoorbeeld voor events of kortingen op producten en diensten eventueel met een link naar een webshop.

Makkelijk te beheren

Op een makkelijk te bedienden dashboard ziet de  beheerder direct oftewel real time de uitkomsten van bijvoorbeeld polls, onderzoeken en interessemetingen.

De abonnementskosten zijn laag en niet gerelateerd aan het aantal deelnemers. Ontwikkeld webbased en voor IOS en Android. Vraag demonstratie aan

Digitaal logboek

Het digitale logboek is een digitale ondersteuning bij veranderingstrajecten. Uitkomsten van sessies (bijeenkomsten) over organisatie brede onderwerpen worden gepost op het digitale logboek. Alle medewerkers krijgen een notificatie als er weer een bericht is geplaatst en kunnen reageren op onderwerpen. Hun reacties worden meegenomen in volgende sessies. Binnen een tot twee maanden is het resultaat een plan van aanpak met een groot draagvlak.

Trace leidt sessies via creatieve werkmethodieken met als doel deze te introduceren binnen de organisatie voor slimmer en beter samenwerken, ontwikkelt en ondersteunt het digitale logboek, totdat de organisatie dit zelf overneemt. Vaak breiden organisaties dit digitale logboek uit tot een intranet of integreren dit in een intranet als ontwikkelplatform. Ontwikkeld webbased en voor IOS en Android.

Multi Channel Publishing

Er komen steeds meer kanalen, waarop berichten (nieuws) worden geplaatst. Diverse websites, Facebook, het intranet, app’s, maar ook redacties van magazines vragen om nieuws. Dat kost veel tijd. Hiervoor heeft Trace Multi Channel Publishing ontwikkeld. Ruwe informatie wordt hierop makkelijk verwerkt tot een kant-en-klaar bericht op maat en na autorisatie automatisch geplaatst op het juiste kanaal met beeld. Bovendien worden alle handelingen geregistreerd, zodat je precies kunt zien wanneer je wat hebt gepost. Ideale managementinformatie. Via onze interessemeting kun je de berichtgeving goed afstemmen op behoeften van de doelgroep.

Complexe websites

Iedereen kan wel een simpele website in elkaar zetten. Onze Zend-gecertificeerde programmeurs worden daarom vooral gevraagd voor complexe websites en webshops. Bijvoorbeeld websites die gelinkt zijn met voorraadbeheer of veel  productinformatie. Veilige websites die niet snel te hacken zijn. Of ze ontwikkelen bijzondere applicaties binnen een website, zoals een kieswijzer, waarop ouders kunnen testen welke school bij hun kind past. Denk ook aan eventkalenders of animated video’s. In samenwerking met SEO-specialisten, webdesigners en User Interaction designers staat er dan een website  die helpt om de organisatiedoelstellingen te bereiken.

Al onze websites zijn responsive (webbased geschikt voor mobiel en tablet) en makkelijk om te zetten naar een app conform het besturingssysteem IOS en Android.

Advies

Onze technical consultants geven advies over de website of applicatie die het beste past bij uw organisatie. Bij zo’n onafhankelijk advies bouwen wij de applicatie niet zelf, maar kijken welke aanbieder het beste bij uw wensen past. We praten daarvoor onder meer met verantwoordelijken over toekomstige eisen en huidige gebruikers. Bovendien stellen we offerte-aanvragen op voor diverse aanbieders. Eventueel kunnen wij het project van implementatie begeleiden als extern projectleider. Denk hierbij aan CRM systemen of een intranet als SharePoint dat op maat wordt ingericht.

Trace Menu